Jeg har vært i 82 land og bodd mange år i utlandet, men jeg har aldri vært på chartertur!

Verden er en herlig plass full av opplevelser – hvis du vet hvor du skal reise!

På denne bloggen deler jeg mine opplevelser i håp om at noen av dere velger å oppleve verden slik den er utenfor turistfellene.  Dersom du vil ha min hjelp til å oppleve verden så trenger du bare å sende meg noen ord om hva du vil oppleve, fra skjemaet på denne siden.

Jeg lover å kontakte deg så snart som mulig!

Kontakt meg

Jeg ble født med reisefeber i blodet og ser ikke ut til å bli kvitt den! I tillegg til å reise er jeg en historieinteressert skriveglad vagabonder som elsker å utforske verden. Når jeg reiser foretrekker jeg nye og litt mer uoppdagede steder – noe som har resultert i ganske så mange unike opplevelser og hendelser opp gjennom årene.

Journalistutdannelsen tok jeg i USA før jeg begynte i reiselivsbransjen hvor jeg har jobbet som guide, reiseleder og konsulent.
Når jeg ikke skriver på reisebloggen for å lokke dere ut i den store verden, frilanser jeg og jobber for turoperatøren Unike Reiser som skreddersyr reiser til fantastiske destinasjoner rundt om i verden.

Verden ligger for mine (og dine) føtter, den frister og lokker med spennende steder du bare har hørt om eller sett på tv. Det rykker og river i reisefoten, og passet er alltid klart for et nytt stempel. Jeg elsker å farte verden rundt til eventyrlige steder jeg kan forelske meg i. Det er som en evig kjærlighetsdans hvor musikken ikke stilner og inntrykksboksen aldri fylles.

Det er ingen vaksine mot reisefeber heldigvis. Den eneste kuren er å fortsette å reise!

Motto: ”Ikke bekymre deg over hvordan turen vil gå, bare dra av gårde”!